Bude americký dolar nadále dominantní světovou rezervní měnou? - Janáček, Kamil
Historický pohľad na úlohu rezervnej meny. Atribúty svetovej meny. Výhody a nevýhody s rezervnou svetovou menou. Súčasné rezervné svetové meny a úloha doláru.