Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii pro rok 2011 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľoch Nobelovej ceny z roku 2011- Thomas John Sargentovi a Ch.A. Simsovi za empirický výzkum príčin a dôsledkov v makroekonómii.