Európsky štatistický systém a kvalita života - Ivančíková, Ľudmila
Jedným z kľúčových dokumentov pre ďalšie smerovanie európskeho štatistického systému je Stiglitz–Sen–Fitoussiho správa Komisie k meraniu ekonomickej výkonnosti a sociálneho rozvoja.