Oprášené srdcovky - Legéň, Marek
Staronový premiér plánuje pokračovať vo veľkých verejných projektoch. ktoré pred časom rozbiehal. Kontroverzné PPP. Debata o predĺžení širokorozchodnej železnice z Ruska a Ukrajiny cez Slovensko do Rakúska. Elektrina do plusu. Plány premiéra pre najbližšie roky.