Zaobalený obalový problém - Augustín, Lubomír
Slovenské odpadové hospodárstvo sa 20 rokov vyvíja cestou pomalých, nevýrazných a väčšinou neskoro uplatňovaných zmien. Slovensko - najhoršie v EÚ pri separácii odpadu. Recyklačný fond investoval do zlepšenia stavu zberu a recyklácie na Slovensku, ale neprejavilo sa to na štatistických výsledkoch.