Drahý koníček - Kazda, Radovan
Trojzložkové financovanie komunálneho odpadu na úrovni samospráv na Slovensku. Finančne podvyživené samosprávy čaká zvyšovanie poplatkov za komunálny odpad a nové komodity, ktoré budú separovať. Motivácia, zodpovednosť obcí.