Bermudský trojuholník alebo ako je to na Slovensku s využitím štatistických údajov pri obhajobe práva na dôstojný život - Kusá, Zuzana
Prehľad využívania štatistických údajov o životných podmienkach a príjmoch v akademickej sfére, MVO a verejnej správe. Problém neúplného štatistického obrazu a morálneho vylúčenia, ktoré sú na sebe nezávislé, ale spoločne prispievajú k veľmi znepokojujúcemu javu.