Vývoj kvality života v Slovenskej republike a opatrenia vlády smerujúce k jeho zlepšeniu - Kiss, Igor
Vývoj významných socioekonomických a hospodárskych ukazovateľov pre rast životnej úrovne na Slovensku po jeho vstupe do Európskej únie. Porovnanie s priemernými hodnotami EÚ 27, ako aj porovnanie postavenia Slovenskej republiky v rámci V4.