Bude dostatok vody na dostatok potravín? - Hríbik, Ján
Analýza stavu a predikcia ďalšieho vývoja tesného vzťahu medzi vodou a produkciou potravín. Bude dostatok dostupných vodných zdrojov na výrobu dostatku potravín? Aký je udržateľný trend vývoja poľnohospodárstva ako producenta potravín. Ako sa uberá slovenské poľnohospodárstvo, náš producent potravín.