Vzájomný vplyv úrovne a kvality človeka a prostredia, v ktorom žije - Porubčanová, Zuzana
Otázky kvality života človeka ako dvoch základných komponentov – osobnosti človeka a úrovne meniaceho sa sociálneho a fyzického prostredia, v ktorom žije, pracuje a dozrieva.