Demografické aspekty kvality života - Vaňo, Boris
Hlavné demografické atribúty kvalitného života. Populačné hľadisko a súčasný populačný vývoj v EÚ. Demografické faktory prepojené so zdravotným stavom a životnou úrovňou.