Úloha európskych univerzít v ére globalizácie v kontexte znalostného trojuholníka - Gonda, Vladimír
Európske univerzity v historickej retrospektíve. Univerzity v podmienkach globalizácie a globálnej konkurencie. Znalostný trojuholník ako motor znalostnej ekonomiky. Univerzity ako hybná sila inovačného rozvoja.