Monitoring parametrov kriminality ako dimenzie kvality života - Lubelcová, Gabriela
Sociálna bezpečnosť v rizikových situáciách ohrozujúcich sociálnu suverenitu a nezávislosť človeka. Využitie jestvujúcich štatistických údajov o kriminalite, jej stave a štruktúre pre potreby monitorovania kriminality ako dimenzie kvality života.