Prepojenie politík s národnými indikátormi - Gregorcová, Silvia
Pohľad a nastavenie indikátorov na monitorovanie cieľov v oblasti chudoby a sociálneho vylúčenia. Hodnotenie v súvislosti s kvalitou života na medzinárodnej úrovni, ako aj na národnej úrovni. Indikátory merania chudoby v rámci Stratégie EÚ 2020.