Príjmová nerovnosť podľa údajov EU SILC význam poznania a analyzovania príjmového rozdelenia a miery jeho nerovnosti - Ľapinová, Erika
Príjmové rozdelenie a miera príjmovej nerovnosti, ktoré patria medzi ukazovatele kvality života slovenskej populácie. Analyzovane príjmového rozdelenia a miery jeho nerovnosti. Názory ekonómov a sociológov.