Medzinárodná migrácia pracovných síl v krajinách Európskej únie: súčasný stav a perspektívy - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Príčiny existujúceho stavu nízkej miery migrácie európskych pracovníkov napozadí poznatkov relevantných ekonomických teórií. Možné perspektívy ďalšieho vývoja migračných tokov v krajinách Európskej únie.