Viacdimenzionálny pohľad na výdavkové možnosti slovenských domácností - Kaščáková, Alena
Štatistiky rodinných účtov a sledovanie príjmových a výdavkových možností domácností na Slovensku. Využitie zhlukovej analýzy, multinomická logistická regresia a tvorba modelov pri kategoriálnej závislej premennej. Metódy a výsledky s poukázaním na možnosti ich sociálno-ekonomických dopadov.