Ľudský kapitál, spotreba a nehnuteľné bohatstvo slovenských domácností - Fidrmuc, Jaroslav
Vplyv príjmov a bohatstva na spotrebu domácnosti. Analýza ľudského a fyzického kapitálu a efektu bohatstva na spotrebu. Rozdiely medzi domácnosťami pred rokom 1989 a po ňom.