Národná sústava povolaní - strategický prístup k zosúlaďovaniu požiadaviek trhu práce a systému celoživotného vzdelávania v Slovenskej republike - Dítětová, Lucia
Národný projekt Národná sústava povolaní v Slovenskej republike je považovaný za kľúčový prvok aktívneho a dôsledného monitorovania nielen aktuálnych, ale aj budúcich potrieb trhu práce. Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti.