Ako vypočítať hodnotu licencie na využívanie patentu - Kardoš, Peter
Modelový príklad, ako vypočítať hodnotu postúpeného patentu. Metóda licenčnej analógie - najpoužívanejšia metóda ohodnotenia aj pri patentoch. Faktory vplývajúce na hodnotu patentu.