Tieňové mýto môže kompenzovať nízke príjmy z diaľnic - Grisáková, Nora, 1978-
Zložky tieňového mýtneho systému. Balík opcií pri tieňovej zložke mýtneho systému. Premenné opcie pri systéme tieňového mýta. Vstupné parametre pre prípadovú štúdiu tieňového mýta. Rôzne scenáre úrovne mýtnych poplatkov a objemu dopravy pre požadovanú úroveň vládnej pomoci.