Zhodnotenie viacdimenzionálneho pohľadu na konvergenciu v Slovenskej republike na základe vybraných indikátorov - Janský, Boris
Analýza vývoja reálnej konvergencie Slovenskej republiky pomocou viacdimenzionálneho pohľadu n-uholníkov v rokoch 2000-2010.