[Ekonomický rast a ekonomický cyklus - teoretické a praktické otázky] - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Recenzia na monografiu, ktorá poskytuje komplexný pohľad na problematiku ekonomického rastu a ekonomického cyklu, a to tak z teoretického hľadiska, ako aj z hľadiska praktických problémov a výziev.