[Rodovo citlivé rozpočtovanie na národnej a regionálnej úrovni] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na analytickú štúdiu, ktorá ponúka ucelený pohľad na v súčasnej dobe spracované aktuálne názory na rodovú rovnosť a na rodovo citlivé rozpočtovanie.