Palety (ešte) kraľujú distribúcii - Oravec, Jozef
Zavedenie normovanej výmennej palety pri preprave tovaru železnicou v roku 1961. Normované EUR palety. Problematika krádeží paliet. Paletový pooling ako riešenie problémov. Používanie roll-cages - drôtených klietok pre delené zásielky do maloobchodných predajní.