Územná samospráva ako princíp slovenského konštitucionalizmu - Palúš, Igor
Analýza územnej samosprávy ako princípu slovenského konštitucionalizmu z hľadiska zakotvenia v Ústave SR ako aj z pohľadu úpravy jeho prvkov v zákonoch, ktoré uvádzajú ústavu do života.