Informačné a rozhodovacie poňatie metódy QUEST - Blašková, Martina
Metóda QUEST ako metóda manažérskeho rozhodovania v súčasnej teórii a praxi riadenia organizácií. Quick (rýchly) - Unbiased (nezaujatý) - Efficient (účinný) - Statistical (štatistický) - Tree (strom).