Inovace ve firmách v 19. a 20. století - inspirace pro dnešek - Geršlová, Jana
Dejiny podnikania a úspešné kroky podnikateľov, ktorí firmy založili a ďalšie generácie rodinného podnikania či manažérov, ktorí v podnikaní pokračovali. Neuveriteľné začiatky podnikania, ktoré sú poučné i pre človeka na začiatku 21. storočia.