Jak pracovat s omezenou pozorností a zpracováváním informací? Přínos behaviorální ekonomie a neuroekonomie pro řízení organizací - Houdek, Petr
Schopnosti zamestnancov a manažérov získavať a spracovávať informácie a ich aplikácia v hospodárskej a manažérskej praxi. Neuroekonómia (tj. modely neuro-fyziologických mechanizmov ekonomického rozhodovania) v problematike vyhodnotenia informácií pri fyzickom či kognitívnom vyčerpaní alebo strese.