Ekonomické, sociálne a environmentálne dôsledky zápisu vybraných lokalít kultúrneho dedičstva do Zoznamu UNESCO - Repáňová, Terézia
Identifikácia ekonomických, sociálnych a environmentálnych účinkov zápisu vybraných lokalít v SR do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO z pohľadu miestnych obyvateľov v lokalitách Banská Štiavnica, Bardejov a Hronsek. Výsledky dotazníkového prieskumu.