Jediná istota je, že veci sa budú meniť - Hudeček, Theodor
Hlavné trendy v oblasti teórií transformácie spoločnosti. Meniaca sa demografická situácia a orientácia spotrebiteľského marketingu. Marketingová autorita Philip Kotler vo svojich prácach predpokladá radikálne zmeny v niekoľkých nasledujúcich desaťročiach.