Kapitálová štruktúra podniku a jej optimalizácia - Chodasová, Zuzana
Optimalizácia kapitálovej štruktúry je zložitým problémom finančného riadenia podniku. Získavanie kapitálu a rozhodovanie o jeho štruktúre. Finančný manažment a finančné riadenie podniku v konkurenčnom prostredí.