Rozvoj hipoturistiky v regióne Podlasie (Poľsko) - Jalinik, Mikołaj
Rozširovanie hipoturistiky a šírenie špecifického životného štýlu. Úcta k prírode, tradíciám a tolerancia a úcta k zvieratám. Pôvod hipoturistiky v Poľsku v Karpatoch. Syntetický pohľad na hipoturistiku v podleskom vojvodstve. Údaje o popularite hipoturistiky, možnostiach jej rozvoja, organizačných problémoch a význame v spoločenskom živote.