Segmentácia používateľov sociálych sietí - Rostášová, Mária
Problematika segmentácie ako významného procesu v algoritme marketingových činností. Monitoring možných prístupov segmentácie používateľov sociálnych sietí. Miera intenzity používania sociálnej siete. Prieskum.