Vplyv globálnej hospodárskej krízy na zmeny v štruktúre spotreby v cestovnom ruchu - Buranovský, Juraj
Správanie spotrebiteľov v cestovnom ruchu v období hospodárskej krízy. Príčiny neúčasti na cestovnom ruchu. Cestovná intenzita obyvateľov - porovnanie SR, ČR a EÚ 27. Pokles výdavkov. Správanie podnikateľov v cestovnom ruchu.