Elektronická identita a informatizácia verejnej správy a spoločnosti - Bucko, Jozef
Analýza problému elektronickej identity občana a problému integrácie elektronickej identity občana do elektronických služieb verejnej správy. Súčasný stav problému elektronickej komunikácie v Slovenskej republike.