Environmentálne manažérstvo a jeho aplikácia v praxi - Karkalíková, Marta
Environmentálne manažérstvo a jeho význam pre prax. Systém environmentálneho manažérstva. Schéma Európskeho spoločenstva pre environmentálne manažérstvo a audit.