Príbehy v reklame a budovaní značky - Buľubaš Milecová, Miroslava
Technika a rozprávanie príbehov (storytelling) a ich využitie v reklame. Marketingový nástroj pre pochopenie firmy zvnútra aj zvonku. Podpora značky, ale aj posilnenie firemnej kultúry.