Životné poistenie - pomerne veľa výziev - Brokešová, Zuzana, 1985-
Prieskum zameraný na zmapovanie postojov jednotlivcov k životnému poisteniu. Porovnanie prieskumu Katedry poisťovníctva EU v Bratislave s prieskumom SwissRe.