Mobilní aplikace jako marketingový kanál - Meravá, Tereza
Vstup iPhonu na trh v roku 2007. Rast využívania smartphonov. Mobilný web. Využitie mobilných aplikácií v rámci marketingovej komunikácie. Aplikácie zdarma a platené aplikácie. Sťahovanie hier. Vytvorenie hry priamo naviazanej na firmu a vložené informácie o produktoch a službách.