Manažment kľúčových zákazníkov - Poliačiková, Eva
Manažment kľúčových zákazníkov - jeden z významných medzníkov vo vývoji marketingu v poslednom desaťročí. V podmienkach každej organizácie by mali byť určené osoby, ktoré by sa mali individuálne venovať významným zákazníkom. Porovnanie klasického predaja s manažmentom kľúčových zákazníkov.