Osloviť zákazníka tou najšokujúcejšou cestou sa vždy oplatí - Nagyová, Ľudmila
Vzhľadom na silné konkurenčné prostredie a vzrastajúcu náročnosť zákazníka je výber vhodnej formy propagačných aktivít firmy veľmi dôležitý. Dopad reklamy spoločnosti Coca Cola na zákazníkov.