Vedouci pozice značky - vznik nového paradigmatu - Vávrová, Věra
Proces vývoja značky. Kritické fázy manažmentu značky a cyklus životnosti výrobku. Vodcovstvo značky - vznik novej paradigmy. Prehľad šancí a rizík pri voľbe stratégie viacerých značiek.