Je vzhľad zamestnanca dôležitý? - Gálik, Rudolf
Tri stránky, ktorými sa ľudia prejavujú v pracovnom procese: kompetencie, osobné vlastnosti a osobný vzhľad. Silný vplyv vzhľadu a obliekania v silných organizačných kultúrach.