Aplikácia modelov DCF pri tvorbe oceňovacích regresných modelov stanovenia trhovej hodnoty podniku - Belanová, Katarína, 1978-
Tvorba oceňovacích regresných modelov stanovenia trhovej hodnoty podniku.