Daň z motorových vozidiel v roku 2011 a 2012 v príkladoch - Babej, Andrej
Sadzby dane z motorových vozidiel. Zistenie údajov na určenie základu dane a sadzby dane z motorových vozidiel v technickom preukaze vozidla. Znížené sadzby dane z motorových vozidiel pre vozidlá plniace normy EURO 3, resp. EURO 4 a 5. Príklad na výpočet dane z motorových vozidiel pre osobný automobil využívaný celý rok. Príklad na výpočet dane z motorových vozidiel pre osobný automobil využívaný iba časť roka. Príklad na výpočet dane z motorových vozidiel pre nákladný automobil TATRA 815.