Reklamní podpora a celebrity - Světlík, Jaroslav
Medzi jeden z najobľúbenejších reklamných formátov patrí dobrozdanie, t.j. podpora osobnosti. Vyvolanie zvýšenej pozornosti využitím známej osoby - celebrity - je už ťažko spochybniteľné.