Strašiaci digitálnej éry - Andacký, Jozef
Za kybernetickými útokmi nestoja len hackeri, ale aj vlády, konkurenti a zamestnanci. Čím modernejší, tým zraniteľnejší. Digitálne výpalníctvo. Rukoväť hackera alebo ako si ochrániť dáta.