Komentár k novele zákona o miestnych daniach - Pagáčová, Lýdia
Informácia o zmenách v troch novelách zákona č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v z.n.p. Ilustračné príklady.