Podniky v kríze: Byť kreatívny sa oplatí - Záležáková, Eliška
Súčasnosť plná dynamiky a zvratov si vyžaduje inovatívne prístupy a tvorivé iniciatívy a aktivity podnikov. Činnosť obohatená o tvorivú dimenziu ako konkurenčná výhoda podniku najmä v kríze. Kreatívne podniky a ich schopnosť zapôsobiť na zákazníka. Kreatívni manažéri a ich prínos k dynamickejšej pracovnej klíme. Úskalia a rôzne reakcie okolia. Kreativita vyvoláva iniciatívu, napomáha sebarealizácii, otvára cesty.